Estetska kirurgija

Ohraniti ali povrniti lepoto pomeni ohraniti veselje, moč volje in nasmeh. Nasmeh je najboljši modni dodatek, ki nima cene.

Zunanji videz je zelo pomemben. Morda to ne velja za šahovskega prvaka ali najboljšega hokejista. Toda veliko raziskav je dokazalo, da so fizično atraktivni in privlačni ljudje bolj priljubljeni in uspešni v vseh obdobjih življenja. Pripisujemo pa jim celo višjo inteligenco in moralne vrednote. V njihovi družbi se bolje počutimo. Zato se je v zadnjih desetletjih število estetskih posegov močno povečalo. Postali so družbeno sprejemljivi, vsakdanji. Spreminjajo lepo v lepše in ohranjajo lepoto.  Skladno z večjim povpraševanjem so se pojavile nove tehnike in novo, poglobljeno znanje na področju “anti aging” medicine. Sodobna dedek in babica ne sedita več v naslonjaču z volnenimi nogavicami, pač pa se ukvarjata s športom, hodita na različne predstave, aktivno pomagata pri vzgoji vnukov, ustvarjata, potujeta. Vsakdio se danes sam odloča o svojem načinu življenja in svojem telesu. Srečen pa je le tisti, ki se dobro počuti in je zadovoljen sam s seboj. Estetske operacije izvajamo z mednarodno priznanim plastičnim kirurgom in profesorjem dr. Urošem Ahčanom.

Uroš Ahčan Estetska kirurgija
Estetske operacije izvajamo z mednarodno priznanim plastičnim kirurgom in profesorjem dr. Urošem Ahčanom. Več na newbreast.eu

Izvajamo celostni sklop estetske kirurgije: povečanje dojk, pomanjšanje dojk, korekcije nosu, face-lifting posege, botox posege ter korekcije uhljev. Za podrobnejše informacije glede posameznih storitev preglejte vsebine v dodatnem meniju zgoraj v okvirčku.